Krachtig anders leren | met de Kernvisie methode

Banner Adiona

Man (35 jaar):
“Ik heb dus geen dyslexie. Ik heb geleerd om informatie anders op te slaan. Nu is het rustig in mijn hoofd geworden. Ik functioneer nu beter op mijn werk en het lijkt wel of iedereen in ons gezin zich plezieriger voelt.”

Vrouw (40 jaar):
“Het is ongelofelijk. Gisteren toen ik bij je vandaan kwam, moest ik wel even slikken, en ik schoot vol. Ik heb altijd gedacht dat ik dommer was dan iedereen.
Ik kan nu net als iedereen functioneren en op mijn gevoel afgaan.”

Vrouw (32 jaar):
“Het gaat nu uitstekend tussen mijn baas en mij. Ik weet nu hoe ik met hem om moet gaan. Niet tegen hem maar met hem. “

Gevoelsbeleving

Ons gevoel
Alles wat we meemaken heeft invloed op ons gevoel en daarmee ons welzijn. De mate waarin we deze invloeden op ons in laten werken wordt door ons zelf bepaald.

Vaak hebben we ”last” van gebeurtenissen, die van buiten ons zelf komen. We trekken ons dingen aan. Deze gebeurtenissen roepen gevoelens, die vaak grote invloed hebben op het gevoelsleven. Het niet goed verwerken van deze gevoelens kan leiden tot spanning, grote spanning, stress, burnout, depressies, lichamelijke storingen enzovoort.

Wanneer u invloeden van buitenaf laat inwerken op uzelf dan zullen deze oplopende spanningen leiden tot een gedrag dat zich manifesteert als irritatie, chagrijnigheid, afreageren op anderen enzovoort. Vaak een gedrag dat eigenlijk niet wenselijk is, maar wat niet onder controle te krijgen is. Dit alles kan zo’n grote invloed krijgen, dat u zich steeds anders gaat gedragen dan u zelf zou willen. Het lijkt wel of het niet in de hand te houden is.

Niet graven in het verleden
In de persoonlijke coaching met de Kernvisie methode wordt er niet gegraven in het verleden, ook niet in de gebeurtenissen die de aanleiding vormen voor de verkeerde gevoelens.

Door de specifieke coachingsmethode wordt het ongewenste gevoel aangepakt, dat door de gebeurtenis wordt opgeroepen en door u zelf zo bewerkt dat dit geen belemmering meer voor u betekent. U leert uw gevoel op uw eigen wijze te controleren. Dus u kent straks een methode waarmee u uw eigen ongewenste gevoelens kunt aanpakken.

Het resultaat
Het resultaat is dat u zich in zeer korte tijd een ander mens voelt. U bent straks in staat om zelf uw gevoelens te controleren en u zult u niet meer uit het veld laten slaan door invloeden van buitenaf.

Uw eigen kracht
Doordat u in uw eigen kracht komt te staan, verhoogt u uw zelfvertrouwen en bent u in staat om dingen te doen waarvan u allang niet meer wist dat u het kon.

Uw leven raakt in een “flow” waarin u zichzelf thuis voelt en waar we weer praten over kwaliteit van ons leven. Een leven waar u zelf weer de keuzes maakt en alles weer in eigen hand heeft.