Krachtig anders leren | met de Kernvisie methode

Banner Adiona

Man (35 jaar):
“Ik heb dus geen dyslexie. Ik heb geleerd om informatie anders op te slaan. Nu is het rustig in mijn hoofd geworden. Ik functioneer nu beter op mijn werk en het lijkt wel of iedereen in ons gezin zich plezieriger voelt.”

Vrouw (40 jaar):
“Het is ongelofelijk. Gisteren toen ik bij je vandaan kwam, moest ik wel even slikken, en ik schoot vol. Ik heb altijd gedacht dat ik dommer was dan iedereen.
Ik kan nu net als iedereen functioneren en op mijn gevoel afgaan.”

Vrouw (32 jaar):
“Het gaat nu uitstekend tussen mijn baas en mij. Ik weet nu hoe ik met hem om moet gaan. Niet tegen hem maar met hem. “

Angsten en fobieën

Als angsten je belemmeren in het dagelijks functioneren wordt het tijd om ze aan te pakken. De Kernvisie methode werkt zeer effectief, meestal in één sessie.

Alle angsten kunnen we aanpakken, denk aan:

Voorbeelden
Maanden leren en tijd investeren. En dan op het belangrijkste moment het niet uit je hoofd krijgen. Examenvrees. Het is niet nodig alle inspanningen verloren te laten gaan door een blokkade op het moment dat toetsing (examen) plaatsvindt. De oplossing is dichterbij dan je denkt.

Altijd het beklemmende gevoel bij je dragen dat je niet aan de verwachtingen van anderen kunt voldoen? Faalangst, je ervan verlost voelen wordt een nieuwe ervaring.

Veelal na de eerste sessie worden examenvrees en/of faalangst teruggebracht tot de natuurlijke proporties.
Examens worden weer gezien als een leuke uitdaging om te presteren. Je krijgt weer het vermogen om op een vrije manier met uitdagingen om te gaan.